Συχνές ερωτήσεις

Τι μεθόδους πληρωμής δέχεστε;

Στο troublemaker.gr δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή μέσω κάρτας
  • Πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή μέσω PayPal

Το Φ.Π.Α συμπεριλαμβάνεται στις τιμές;

Όλες οι τιμές στο troublemaker.gr συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α, συνεπώς η τιμή που βλέπετε είναι και η τελική τιμή των προϊόντων.

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι δωρεάν σε παραγγελίες άνω των 60€. Για αγορές κάτω από 60€ το κόστος αποστολής είναι μόνο 2€. Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Ποιο είναι το κόστος της αντικαταβολής;

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.

Γίνονται δεκτές οι επιστροφές;

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές στο troublemaker.gr σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε το προϊόν της παραγγελίας σας με κάποιο άλλο. 

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας και εφόσον βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που σας έχει σταλεί. Δηλαδή, σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο άλλο σχέδιο/νούμερο από αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτήν την περίπτωση η χρέωση των μεταφορικών καλύπτεται από εμας.

Πως μπορώ να γνωρίζω ότι η παραγγελία μου έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Το παραπάνω επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε σωστά την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Στόχος μας στο troublemaker.gr είναι να εξασφαλίσουμε την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας. Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα θα χαρούμε να το λύσουμε άμεσα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ενότητα "Επικοινωνήστε μαζί μας". 
  • Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@troublemaker.gr (απάντηση εντός 24 ωρών, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών)
  • Στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/TroublemakerGr/

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ακούσουμε τη γνώμη σας!

x