Πολιτική Επιστροφών

Για την αλλαγή προϊόντων επικοινωνείτε στέλνοντας email στην διεύθυνση returns@troublemaker.gr αναφέροντας ότι μας στέλνετε την αλλαγή σας (δεν λαμβάνετε πίσω απαντητικό μήνυμα, προχωράτε απευθείας στην αποστολής της αλλαγή σας) και μας ενημερώνετε καλώντας μας στο 6970303313.

Ωράριο επικοινωνίας 10:00 εως τις 14:00 Δευ - Παρ.

Η αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα εφόσον έχετε κρατήσει το χαρτί της αποστολής. Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Οι αλλαγές από την Κύπρο τα έξοδα αλλαγής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

"ΣΤΑ ΕΚΠΤΩΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ".   

Συσκευάζετε το προιόν που θέλετε να κάνετε αλλαγή και στο εσωτερικό του δέματος τοποθετείται το χαρτί της απόδειξης που έχετε λάβει κατα την αρχική σας παραγγελία και επάνω σε αυτό μας γράφετε τι επιθυμείτε για την αλλαγή του προιόντος σας, π.χ αλλαγή προιόντος σε μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο , αλλαγή με άλλο χρώμα ή αλλαγή με .... ( όνομα προιοντος που επιθυμείτε).

Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε την αλλαγή σας δωρεάν, σε περίπτωση που το προιόν της αλλαγής δε ξεπερνά το ποσό της αρχικής παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερης αξίας από την αρχική, πληρώνετε τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που θα προκύψουν απο την συναλλαγή σας. 

  • Αλλαγή στο νούμερο ή με άλλο προιόν. Για αλλαγή με άλλο προϊόν ή για αλλαγή σε άλλο νούμερο, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά.
  • Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.
  • Αλλαγή λόγω μη δικού μας λάθους (περιπτώσεις μη ανάγνωσης της περιγραφής, ή επιλογής άλλου προιόντος από αυτό που επιθυμούσατε), η αλλαγή γίνεται δεκτή αλλά σε αυτήν την περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν εσάς.  
  • Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής στην παραγγελία όπου ζητάτε την επιστροφή των χρημάτων σας,  ενώ ή επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.
  • Επιστροφή χρημάτων γίνεται μονο για συναλλαγες αγορές που πραγματοποιούνται από την Ελλάδα. 
Μας στέλνετε το προιόν με Γενική Ταχυδρομική (όχι ταχυδρομείο).
Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές: 
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προιόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.). Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
Σημαντικό είναι να κρατήσετε το αποδεικτικό χαρτί της αποστολής σας από την εταιρία κούριερ όπου αναγράφει τον αριθμό αποστολής του δέματος σας μέχρις ότου παραλάβουμε την επιστροφή σας. 
Προιόντα που δεν επιστρέφονται: Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε: κοσμήματα, εσώρουχα, μαγιό και προϊόντα ομορφιάς.

Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Θα σας παρακαλούσαμε, για τις επιστροφές, να χρησιμοποιήσετε την Γενική Ταχυδρομική και όχι κάποια άλλη εταιρία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε το χαρτί της κούριερ ώστε να γίνει δωρεάν η επιστροφή. Στείλτε το δέμα στη διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω:

Διεύθυνση Επιστροφών:

Troublemaker.gr

4ο χλμ Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Αθηνών 0,

Καλοχώρι,

Τ.Κ. 57009,

Θεσσαλονίκη

τηλέφωνο: 6970303313

Επίσης μπορείτε να καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Το τηλέφωνο της εταιρίας κούριερ που εξυπηρετεί την περιοχής σας, όπως και επιπρόσθετες πληροφορίες θα βρείτε και στο παρακάτω site: https://www.taxydromiki.com/find-store.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της αλλαγής σας ή άρνησης παραλαβής, η χρέωση της νέας αποστολής σας γίνεται με δικά σας έξοδα.